Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31806

Record completo di tutti i metadati
Campo DCValoreLingua
dc.contributor.authorМоспанко, Н.
dc.contributor.authorКарпик, Г.
dc.contributor.authorMospanko, N.
dc.contributor.authorKarpuk, G.
dc.coverage.temporal14-15 травня 2020 року
dc.coverage.temporal14-15 May 2020
dc.date.accessioned2020-06-03T14:59:29Z-
dc.date.available2020-06-03T14:59:29Z-
dc.date.created2020-05-14
dc.date.issued2020-05-14
dc.identifier.citationМоспанко Н. Харчова цінність ревеню та перспективи використання / Н. Моспанко, Г. Карпик // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 225. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-966-305-093-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31806-
dc.format.extent225
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020
dc.titleХарчова цінність ревеню та перспективи використання
dc.title.alternativeThe value of rhubarb and perspectives of growing in Ukraine
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil;
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.8
dc.relation.references1. Пищевая химия / Под ред. Л.П. Нечаева. – СПб.: ГИОРД, 2001. – 581с.
dc.relation.references2. Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва / Б.Л. Флауменбаум, А.Т. Безусов, В.М. Сторожук, Г.П. Хомич. – Одеса: Друк, 2006. – 400 с.
dc.relation.referencesen1. Pishchevaia khimiia, ed. L.P. Nechaeva, SPb., HIORD, 2001, 581p.
dc.relation.referencesen2. Fizyko-khimichni i biolohichni osnovy konservnoho vyrobnytstva, B.L. Flaumenbaum, A.T. Bezusov, V.M. Storozhuk, H.P. Khomych, Odesa: Druk, 2006, 400 p.
dc.identifier.citationenMospanko N., Karpuk G. (2020) Kharchova tsinnist reveniu ta perspektyvy vykorystannia [The value of rhubarb and perspectives of growing in Ukraine]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 225 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleМатеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
dc.citation.spage225
dc.citation.epage225
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
È visualizzato nelle collezioni:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.