Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31806

Назва: Харчова цінність ревеню та перспективи використання
Інші назви: The value of rhubarb and perspectives of growing in Ukraine
Автори: Моспанко, Н.
Карпик, Г.
Mospanko, N.
Karpuk, G.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Моспанко Н. Харчова цінність ревеню та перспективи використання / Н. Моспанко, Г. Карпик // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 225. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Mospanko N., Karpuk G. (2020) Kharchova tsinnist reveniu ta perspektyvy vykorystannia [The value of rhubarb and perspectives of growing in Ukraine]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 225 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020
Конференція/захід: Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Дата публікації: 14-тра-2020
Дата внесення: 3-чер-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil;
Часове охоплення: 14-15 травня 2020 року
14-15 May 2020
УДК: 664.8
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 225
Початкова сторінка: 225
Кінцева сторінка: 225
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31806
ISBN: 978-966-305-093-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Перелік літератури: 1. Пищевая химия / Под ред. Л.П. Нечаева. – СПб.: ГИОРД, 2001. – 581с.
2. Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва / Б.Л. Флауменбаум, А.Т. Безусов, В.М. Сторожук, Г.П. Хомич. – Одеса: Друк, 2006. – 400 с.
References: 1. Pishchevaia khimiia, ed. L.P. Nechaeva, SPb., HIORD, 2001, 581p.
2. Fizyko-khimichni i biolohichni osnovy konservnoho vyrobnytstva, B.L. Flaumenbaum, A.T. Bezusov, V.M. Storozhuk, H.P. Khomych, Odesa: Druk, 2006, 400 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.