Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31806
| Titel: | Харчова цінність ревеню та перспективи використання |
| Sonstige Titel: | The value of rhubarb and perspectives of growing in Ukraine |
| Autor(en): | Моспанко, Н. Карпик, Г. Mospanko, N. Karpuk, G. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Моспанко Н. Харчова цінність ревеню та перспективи використання / Н. Моспанко, Г. Карпик // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 225. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Mospanko N., Karpuk G. (2020) Kharchova tsinnist reveniu ta perspektyvy vykorystannia [The value of rhubarb and perspectives of growing in Ukraine]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 225 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020 |
| Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя |
| Erscheinungsdatum: | 14-Mai-2020 |
| Date of entry: | 3-Jun-2020 |
| Herausgeber: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil; |
| Temporal Coverage: | 14-15 травня 2020 року 14-15 May 2020 |
| UDC: | 664.8 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 225 |
| Start page: | 225 |
| End page: | 225 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31806 |
| ISBN: | 978-966-305-093-5 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
| References (Ukraine): | 1. Пищевая химия / Под ред. Л.П. Нечаева. – СПб.: ГИОРД, 2001. – 581с. 2. Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва / Б.Л. Флауменбаум, А.Т. Безусов, В.М. Сторожук, Г.П. Хомич. – Одеса: Друк, 2006. – 400 с. |
| References (International): | 1. Pishchevaia khimiia, ed. L.P. Nechaeva, SPb., HIORD, 2001, 581p. 2. Fizyko-khimichni i biolohichni osnovy konservnoho vyrobnytstva, B.L. Flaumenbaum, A.T. Bezusov, V.M. Storozhuk, H.P. Khomych, Odesa: Druk, 2006, 400 p. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Enthalten in den Sammlungen: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020) |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| FAPMT_2020_Mospanko_N-The_value_of_rhubarb_and_perspectives_225.pdf | 424,78 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
| FAPMT_2020_Mospanko_N-The_value_of_rhubarb_and_perspectives_225.djvu | 17,14 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
| FAPMT_2020_Mospanko_N-The_value_of_rhubarb_and_perspectives_225__COVER.png | 448,04 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.