Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29219
Назва: | Вплив складу мікробіому кишківника людини на стан серцево-судинної системи та перебіг процесів метаболізму |
Інші назви: | The influence of microbiomic composition of the human intestine on the state of the cardiovascular system and the process of metabolism processes |
Автори: | Патика, Микола Патика, Тетяна Patyka, Mykola Patyka, Tatyana |
Приналежність: | Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України, Київ |
Бібліографічний опис: | Патика М. Вплив складу мікробіому кишківника людини на стан серцево-судинної системи та перебіг процесів метаболізму / Микола Патика, Тетяна Патика // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 143–144. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Patyka M., Patyka T. (2019) Vplyv skladu mikrobiomu kyshkivnyka liudyny na stan sertsevo-sudynnoi systemy ta perebih protsesiv metabolizmu [The influence of microbiomic composition of the human intestine on the state of the cardiovascular system and the process of metabolism processes]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 143-144 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 663.12/14 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 143-144 |
Початкова сторінка: | 143 |
Кінцева сторінка: | 144 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29219 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Patyka_M-The_influence_of_microbiomic_143-144.pdf | 566,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Patyka_M-The_influence_of_microbiomic_143-144.djvu | 29,63 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Patyka_M-The_influence_of_microbiomic_143-144__COVER.png | 524,8 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.