Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29219
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Патика, Микола | |
dc.contributor.author | Патика, Тетяна | |
dc.contributor.author | Patyka, Mykola | |
dc.contributor.author | Patyka, Tatyana | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:53Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:53Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Патика М. Вплив складу мікробіому кишківника людини на стан серцево-судинної системи та перебіг процесів метаболізму / Микола Патика, Тетяна Патика // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 143–144. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29219 | - |
dc.format.extent | 143-144 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Вплив складу мікробіому кишківника людини на стан серцево-судинної системи та перебіг процесів метаболізму | |
dc.title.alternative | The influence of microbiomic composition of the human intestine on the state of the cardiovascular system and the process of metabolism processes | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 663.12/14 | |
dc.identifier.citationen | Patyka M., Patyka T. (2019) Vplyv skladu mikrobiomu kyshkivnyka liudyny na stan sertsevo-sudynnoi systemy ta perebih protsesiv metabolizmu [The influence of microbiomic composition of the human intestine on the state of the cardiovascular system and the process of metabolism processes]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 143-144 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України, Київ | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 143 | |
dc.citation.epage | 144 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Patyka_M-The_influence_of_microbiomic_143-144.pdf | 566,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Patyka_M-The_influence_of_microbiomic_143-144.djvu | 29,63 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Patyka_M-The_influence_of_microbiomic_143-144__COVER.png | 524,8 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.