Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29219

Tittel: Вплив складу мікробіому кишківника людини на стан серцево-судинної системи та перебіг процесів метаболізму
Alternative titler: The influence of microbiomic composition of the human intestine on the state of the cardiovascular system and the process of metabolism processes
Authors: Патика, Микола
Патика, Тетяна
Patyka, Mykola
Patyka, Tatyana
Affiliation: Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України, Київ
Bibliographic description (Ukraine): Патика М. Вплив складу мікробіому кишківника людини на стан серцево-судинної системи та перебіг процесів метаболізму / Микола Патика, Тетяна Патика // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 143–144. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Patyka M., Patyka T. (2019) Vplyv skladu mikrobiomu kyshkivnyka liudyny na stan sertsevo-sudynnoi systemy ta perebih protsesiv metabolizmu [The influence of microbiomic composition of the human intestine on the state of the cardiovascular system and the process of metabolism processes]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 143-144 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Utgivelsesdato: 10-okt-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Forlag: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 663.12/14
Number of pages: 2
Page range: 143-144
Start page: 143
End page: 144
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29219
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Vises i samlingene:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright