Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29219
| Títol: | Вплив складу мікробіому кишківника людини на стан серцево-судинної системи та перебіг процесів метаболізму |
| Altres títols: | The influence of microbiomic composition of the human intestine on the state of the cardiovascular system and the process of metabolism processes |
| Autor: | Патика, Микола Патика, Тетяна Patyka, Mykola Patyka, Tatyana |
| Affiliation: | Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України, Київ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Патика М. Вплив складу мікробіому кишківника людини на стан серцево-судинної системи та перебіг процесів метаболізму / Микола Патика, Тетяна Патика // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 143–144. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Patyka M., Patyka T. (2019) Vplyv skladu mikrobiomu kyshkivnyka liudyny na stan sertsevo-sudynnoi systemy ta perebih protsesiv metabolizmu [The influence of microbiomic composition of the human intestine on the state of the cardiovascular system and the process of metabolism processes]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 143-144 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data de publicació: | 10-d’o-2019 |
| Date of entry: | 15-de -2019 |
| Editorial: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 663.12/14 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 143-144 |
| Start page: | 143 |
| End page: | 144 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29219 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Apareix a les col·leccions: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Arxius per aquest ítem:
| Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Patyka_M-The_influence_of_microbiomic_143-144.pdf | 566,66 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
| ProcSPHNP_2019_Patyka_M-The_influence_of_microbiomic_143-144.djvu | 29,63 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
| ProcSPHNP_2019_Patyka_M-The_influence_of_microbiomic_143-144__COVER.png | 524,8 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.