Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29212
Tytuł: | Виробництво сирів з чеддеризацією та термопластифікацією |
Inne tytuły: | Сheese production with cheddering and thermoplastification |
Authors: | Білик, Ірина Bilyk, Iryna |
Akcesoria: | Тернопільськийй національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Білик І. Виробництво сирів з чеддеризацією та термопластифікацією / Ірина Білик // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 135–136. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Bilyk I. (2019) Vyrobnytstvo syriv z chedderyzatsiieiu ta termoplastyfikatsiieiu [Сheese production with cheddering and thermoplastification]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 135-136 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.352/.354 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 135-136 |
Główna strona: | 135 |
Strona końcowa: | 136 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29212 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Bilyk_I-Sheese_production_with_cheddering_135-136.pdf | 563,9 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Bilyk_I-Sheese_production_with_cheddering_135-136.djvu | 27,37 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Bilyk_I-Sheese_production_with_cheddering_135-136__COVER.png | 414,07 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi