Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29212

Tittel: Виробництво сирів з чеддеризацією та термопластифікацією
Alternative titler: Сheese production with cheddering and thermoplastification
Authors: Білик, Ірина
Bilyk, Iryna
Affiliation: Тернопільськийй національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Білик І. Виробництво сирів з чеддеризацією та термопластифікацією / Ірина Білик // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 135–136. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Bilyk I. (2019) Vyrobnytstvo syriv z chedderyzatsiieiu ta termoplastyfikatsiieiu [Сheese production with cheddering and thermoplastification]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 135-136 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Utgivelsesdato: 10-okt-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Forlag: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 637.352/.354
Number of pages: 2
Page range: 135-136
Start page: 135
End page: 136
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29212
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Vises i samlingene:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright