Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29197
Tytuł: | Розробка та впровадження технології структурованих заморожених напівфабрикатів із молочної сировини |
Inne tytuły: | Development and implementation of technology of structured frozen semi-finished products from dairy raw materials |
Authors: | Дацько, Світлана Нагорний, Олександр Datsko, Svitlana Nahornyy, Oleksandr |
Akcesoria: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
Cytat: | Дацько С. Розробка та впровадження технології структурованих заморожених напівфабрикатів із молочної сировини / Світлана Дацько, Олександр Нагорний // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 114–115. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Datsko S., Nahornyy O. (2019) Rozrobka ta vprovadzhennia tekhnolohii strukturovanykh zamorozhenykh napivfabrykativ iz molochnoi syrovyny [Development and implementation of technology of structured frozen semi-finished products from dairy raw materials]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 114-115 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.133.1.002.62 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 114-115 |
Główna strona: | 114 |
Strona końcowa: | 115 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29197 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Datsko_S-Development_and_implementation_114-115.pdf | 651,69 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Datsko_S-Development_and_implementation_114-115.djvu | 30,19 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Datsko_S-Development_and_implementation_114-115__COVER.png | 456,88 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi