Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29197
Título: | Розробка та впровадження технології структурованих заморожених напівфабрикатів із молочної сировини |
Outros títulos: | Development and implementation of technology of structured frozen semi-finished products from dairy raw materials |
Authors: | Дацько, Світлана Нагорний, Олександр Datsko, Svitlana Nahornyy, Oleksandr |
Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Дацько С. Розробка та впровадження технології структурованих заморожених напівфабрикатів із молочної сировини / Світлана Дацько, Олександр Нагорний // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 114–115. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Datsko S., Nahornyy O. (2019) Rozrobka ta vprovadzhennia tekhnolohii strukturovanykh zamorozhenykh napivfabrykativ iz molochnoi syrovyny [Development and implementation of technology of structured frozen semi-finished products from dairy raw materials]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 114-115 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data de edición: | 10-Oct-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Editor: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.133.1.002.62 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 114-115 |
Start page: | 114 |
End page: | 115 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29197 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece nas Coleccións | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Datsko_S-Development_and_implementation_114-115.pdf | 651,69 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
ProcSPHNP_2019_Datsko_S-Development_and_implementation_114-115.djvu | 30,19 kB | DjVu | Ver/abrir | |
ProcSPHNP_2019_Datsko_S-Development_and_implementation_114-115__COVER.png | 456,88 kB | image/png | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados