このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29197

タイトル: Розробка та впровадження технології структурованих заморожених напівфабрикатів із молочної сировини
その他のタイトル: Development and implementation of technology of structured frozen semi-finished products from dairy raw materials
著者: Дацько, Світлана
Нагорний, Олександр
Datsko, Svitlana
Nahornyy, Oleksandr
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Дацько С. Розробка та впровадження технології структурованих заморожених напівфабрикатів із молочної сировини / Світлана Дацько, Олександр Нагорний // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 114–115. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Datsko S., Nahornyy O. (2019) Rozrobka ta vprovadzhennia tekhnolohii strukturovanykh zamorozhenykh napivfabrykativ iz molochnoi syrovyny [Development and implementation of technology of structured frozen semi-finished products from dairy raw materials]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 114-115 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
発行日: 10-10月-2019
Date of entry: 15-11月-2019
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 637.133.1.002.62
Number of pages: 2
Page range: 114-115
Start page: 114
End page: 115
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29197
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
出現コレクション:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。