Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29197

Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorДацько, Світлана
dc.contributor.authorНагорний, Олександр
dc.contributor.authorDatsko, Svitlana
dc.contributor.authorNahornyy, Oleksandr
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:49Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:49Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationДацько С. Розробка та впровадження технології структурованих заморожених напівфабрикатів із молочної сировини / Світлана Дацько, Олександр Нагорний // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 114–115. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29197-
dc.format.extent114-115
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleРозробка та впровадження технології структурованих заморожених напівфабрикатів із молочної сировини
dc.title.alternativeDevelopment and implementation of technology of structured frozen semi-finished products from dairy raw materials
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.133.1.002.62
dc.identifier.citationenDatsko S., Nahornyy O. (2019) Rozrobka ta vprovadzhennia tekhnolohii strukturovanykh zamorozhenykh napivfabrykativ iz molochnoi syrovyny [Development and implementation of technology of structured frozen semi-finished products from dairy raw materials]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 114-115 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage114
dc.citation.epage115
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Aparece en las colecciones: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.