霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29197
| Title: | Розробка та впровадження технології структурованих заморожених напівфабрикатів із молочної сировини |
| Other Titles: | Development and implementation of technology of structured frozen semi-finished products from dairy raw materials |
| Authors: | Дацько, Світлана Нагорний, Олександр Datsko, Svitlana Nahornyy, Oleksandr |
| Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дацько С. Розробка та впровадження технології структурованих заморожених напівфабрикатів із молочної сировини / Світлана Дацько, Олександр Нагорний // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 114–115. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Datsko S., Nahornyy O. (2019) Rozrobka ta vprovadzhennia tekhnolohii strukturovanykh zamorozhenykh napivfabrykativ iz molochnoi syrovyny [Development and implementation of technology of structured frozen semi-finished products from dairy raw materials]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 114-115 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Issue Date: | 10-十月-2019 |
| Date of entry: | 15-十一月-2019 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 637.133.1.002.62 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 114-115 |
| Start page: | 114 |
| End page: | 115 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29197 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| �蝷箔����: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Datsko_S-Development_and_implementation_114-115.pdf | 651,69 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| ProcSPHNP_2019_Datsko_S-Development_and_implementation_114-115.djvu | 30,19 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| ProcSPHNP_2019_Datsko_S-Development_and_implementation_114-115__COVER.png | 456,88 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.