Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29161
| Başlık: | Визначення вмісту заліза в білих винах фотометричним та атомно-абсорбційними методами |
| Diğer Başlıklar: | Determination of iron content in white wines by photometric and atomic absorption methods |
| Yazarlar: | Сачко, Анастасія Дійчук, Володимир Sachko, Anastasiia Diichuk, Volodymyr |
| Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сачко А. Визначення вмісту заліза в білих винах фотометричним та атомно-абсорбційними методами / Анастасія Сачко, Володимир Дійчук // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 13–14. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Sachko A., Diichuk V. (2019) Vyznachennia vmistu zaliza v bilykh vynakh fotometrychnym ta atomno-absorbtsiinymy metodamy [Determination of iron content in white wines by photometric and atomic absorption methods]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 13-14 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Yayın Tarihi: | 10-Eki-2019 |
| Date of entry: | 15-Kas-2019 |
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 504.75.05 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 13-14 |
| Start page: | 13 |
| End page: | 14 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29161 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Sachko_A-Determination_of_iron_content_13-14.pdf | 679,99 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ProcSPHNP_2019_Sachko_A-Determination_of_iron_content_13-14.djvu | 29,44 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| ProcSPHNP_2019_Sachko_A-Determination_of_iron_content_13-14__COVER.png | 446,07 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.