Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29161

Título: Визначення вмісту заліза в білих винах фотометричним та атомно-абсорбційними методами
Outros títulos: Determination of iron content in white wines by photometric and atomic absorption methods
Authors: Сачко, Анастасія
Дійчук, Володимир
Sachko, Anastasiia
Diichuk, Volodymyr
Affiliation: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сачко А. Визначення вмісту заліза в білих винах фотометричним та атомно-абсорбційними методами / Анастасія Сачко, Володимир Дійчук // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 13–14. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Sachko A., Diichuk V. (2019) Vyznachennia vmistu zaliza v bilykh vynakh fotometrychnym ta atomno-absorbtsiinymy metodamy [Determination of iron content in white wines by photometric and atomic absorption methods]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 13-14 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data de edición: 10-Oct-2019
Date of entry: 15-Nov-2019
Editor: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 504.75.05
Number of pages: 2
Page range: 13-14
Start page: 13
End page: 14
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29161
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Aparece nas ColecciónsⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados