Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29161
Tytuł: | Визначення вмісту заліза в білих винах фотометричним та атомно-абсорбційними методами |
Inne tytuły: | Determination of iron content in white wines by photometric and atomic absorption methods |
Authors: | Сачко, Анастасія Дійчук, Володимир Sachko, Anastasiia Diichuk, Volodymyr |
Akcesoria: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
Cytat: | Сачко А. Визначення вмісту заліза в білих винах фотометричним та атомно-абсорбційними методами / Анастасія Сачко, Володимир Дійчук // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 13–14. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Sachko A., Diichuk V. (2019) Vyznachennia vmistu zaliza v bilykh vynakh fotometrychnym ta atomno-absorbtsiinymy metodamy [Determination of iron content in white wines by photometric and atomic absorption methods]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 13-14 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 504.75.05 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 13-14 |
Główna strona: | 13 |
Strona końcowa: | 14 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29161 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Sachko_A-Determination_of_iron_content_13-14.pdf | 679,99 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Sachko_A-Determination_of_iron_content_13-14.djvu | 29,44 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Sachko_A-Determination_of_iron_content_13-14__COVER.png | 446,07 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi