このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29161
タイトル: | Визначення вмісту заліза в білих винах фотометричним та атомно-абсорбційними методами |
その他のタイトル: | Determination of iron content in white wines by photometric and atomic absorption methods |
著者: | Сачко, Анастасія Дійчук, Володимир Sachko, Anastasiia Diichuk, Volodymyr |
Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сачко А. Визначення вмісту заліза в білих винах фотометричним та атомно-абсорбційними методами / Анастасія Сачко, Володимир Дійчук // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 13–14. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Sachko A., Diichuk V. (2019) Vyznachennia vmistu zaliza v bilykh vynakh fotometrychnym ta atomno-absorbtsiinymy metodamy [Determination of iron content in white wines by photometric and atomic absorption methods]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 13-14 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
発行日: | 10-10月-2019 |
Date of entry: | 15-11月-2019 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 504.75.05 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 13-14 |
Start page: | 13 |
End page: | 14 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29161 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Sachko_A-Determination_of_iron_content_13-14.pdf | 679,99 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
ProcSPHNP_2019_Sachko_A-Determination_of_iron_content_13-14.djvu | 29,44 kB | DjVu | 見る/開く | |
ProcSPHNP_2019_Sachko_A-Determination_of_iron_content_13-14__COVER.png | 446,07 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。