Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29161
Pealkiri: | Визначення вмісту заліза в білих винах фотометричним та атомно-абсорбційними методами |
Teised pealkirjad: | Determination of iron content in white wines by photometric and atomic absorption methods |
Autor: | Сачко, Анастасія Дійчук, Володимир Sachko, Anastasiia Diichuk, Volodymyr |
Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сачко А. Визначення вмісту заліза в білих винах фотометричним та атомно-абсорбційними методами / Анастасія Сачко, Володимир Дійчук // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 13–14. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Sachko A., Diichuk V. (2019) Vyznachennia vmistu zaliza v bilykh vynakh fotometrychnym ta atomno-absorbtsiinymy metodamy [Determination of iron content in white wines by photometric and atomic absorption methods]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 13-14 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Ilmumisaasta: | 10-okt-2019 |
Date of entry: | 15-nov-2019 |
Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 504.75.05 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 13-14 |
Start page: | 13 |
End page: | 14 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29161 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Sachko_A-Determination_of_iron_content_13-14.pdf | 679,99 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
ProcSPHNP_2019_Sachko_A-Determination_of_iron_content_13-14.djvu | 29,44 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
ProcSPHNP_2019_Sachko_A-Determination_of_iron_content_13-14__COVER.png | 446,07 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.