Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29149
| Titel: | Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктів |
| Övriga titlar: | Essential oils of plants for food safety |
| Författare: | Петріна, Романа Хом'як, Ірина Суберляк, Софія Новіков, Володимир Petrina, Romana Khomiyak, Iryna Suberlyak, Sofia Novikov, Volodymyr |
| Affiliation: | Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктів / Романа Петріна, Ірина Хом'як, Софія Суберляк, Володимир Новіков // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 51. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Petrina R., Khomiyak I., Suberlyak S., Novikov V. (2019) Efirni olii roslyn dlia bezpeky kharchovykh produktiv [Essential oils of plants for food safety]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 51 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Utgivningsdatum: | 10-okt-2019 |
| Date of entry: | 15-nov-2019 |
| Utgivare: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 664.8 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 51 |
| Start page: | 51 |
| End page: | 51 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29149 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Samling: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Petrina_R-Essential_oils_of_plants_for_51.pdf | 286,2 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
| ProcSPHNP_2019_Petrina_R-Essential_oils_of_plants_for_51.djvu | 16,46 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
| ProcSPHNP_2019_Petrina_R-Essential_oils_of_plants_for_51__COVER.png | 431,13 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!