Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29149
Заглавие: | Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктів |
Други Заглавия: | Essential oils of plants for food safety |
Автори: | Петріна, Романа Хом'як, Ірина Суберляк, Софія Новіков, Володимир Petrina, Romana Khomiyak, Iryna Suberlyak, Sofia Novikov, Volodymyr |
Affiliation: | Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктів / Романа Петріна, Ірина Хом'як, Софія Суберляк, Володимир Новіков // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 51. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Petrina R., Khomiyak I., Suberlyak S., Novikov V. (2019) Efirni olii roslyn dlia bezpeky kharchovykh produktiv [Essential oils of plants for food safety]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 51 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата на Публикуване: | 10-Окт-2019 |
Date of entry: | 15-Ное-2019 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.8 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 51 |
Start page: | 51 |
End page: | 51 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29149 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Petrina_R-Essential_oils_of_plants_for_51.pdf | 286,2 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
ProcSPHNP_2019_Petrina_R-Essential_oils_of_plants_for_51.djvu | 16,46 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
ProcSPHNP_2019_Petrina_R-Essential_oils_of_plants_for_51__COVER.png | 431,13 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.