Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29149
Tytuł: | Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктів |
Inne tytuły: | Essential oils of plants for food safety |
Authors: | Петріна, Романа Хом'як, Ірина Суберляк, Софія Новіков, Володимир Petrina, Romana Khomiyak, Iryna Suberlyak, Sofia Novikov, Volodymyr |
Affiliation: | Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктів / Романа Петріна, Ірина Хом'як, Софія Суберляк, Володимир Новіков // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 51. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Petrina R., Khomiyak I., Suberlyak S., Novikov V. (2019) Efirni olii roslyn dlia bezpeky kharchovykh produktiv [Essential oils of plants for food safety]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 51 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.8 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 51 |
Główna strona: | 51 |
Strona końcowa: | 51 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29149 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Petrina_R-Essential_oils_of_plants_for_51.pdf | 286,2 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Petrina_R-Essential_oils_of_plants_for_51.djvu | 16,46 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Petrina_R-Essential_oils_of_plants_for_51__COVER.png | 431,13 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi