Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29149
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петріна, Романа | |
dc.contributor.author | Хом'як, Ірина | |
dc.contributor.author | Суберляк, Софія | |
dc.contributor.author | Новіков, Володимир | |
dc.contributor.author | Petrina, Romana | |
dc.contributor.author | Khomiyak, Iryna | |
dc.contributor.author | Suberlyak, Sofia | |
dc.contributor.author | Novikov, Volodymyr | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:41Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:41Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктів / Романа Петріна, Ірина Хом'як, Софія Суберляк, Володимир Новіков // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 51. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29149 | - |
dc.format.extent | 51 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктів | |
dc.title.alternative | Essential oils of plants for food safety | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.8 | |
dc.identifier.citationen | Petrina R., Khomiyak I., Suberlyak S., Novikov V. (2019) Efirni olii roslyn dlia bezpeky kharchovykh produktiv [Essential oils of plants for food safety]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 51 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 51 | |
dc.citation.epage | 51 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Petrina_R-Essential_oils_of_plants_for_51.pdf | 286,2 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
ProcSPHNP_2019_Petrina_R-Essential_oils_of_plants_for_51.djvu | 16,46 kB | DjVu | Göster/Aç | |
ProcSPHNP_2019_Petrina_R-Essential_oils_of_plants_for_51__COVER.png | 431,13 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.