Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29149

Título : Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктів
Otros títulos : Essential oils of plants for food safety
Autor : Петріна, Романа
Хом'як, Ірина
Суберляк, Софія
Новіков, Володимир
Petrina, Romana
Khomiyak, Iryna
Suberlyak, Sofia
Novikov, Volodymyr
Affiliation: Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктів / Романа Петріна, Ірина Хом'як, Софія Суберляк, Володимир Новіков // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 51. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Petrina R., Khomiyak I., Suberlyak S., Novikov V. (2019) Efirni olii roslyn dlia bezpeky kharchovykh produktiv [Essential oils of plants for food safety]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 51 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Fecha de publicación : 10-oct-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Editorial : ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.8
Number of pages: 1
Page range: 51
Start page: 51
End page: 51
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29149
ISBN : 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Aparece en las colecciones: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.