霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29144
| Title: | Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукції |
| Other Titles: | Application of analytical chemistry methods in control of food products quality and safety |
| Authors: | Шпилик, Олександра Циб, Христина Shpylyk, Olexandra Tsyb, Khrystyna |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Шпилик О. Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукції / Олександра Шпилик, Христина Циб // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 45. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Shpylyk O., Tsyb K. (2019) Zastosuvannia metodiv analitychnoi khimii u kontroli yakosti ta bezpechnosti kharchovoi produktsii [Application of analytical chemistry methods in control of food products quality and safety]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 45 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Issue Date: | 10-十月-2019 |
| Date of entry: | 15-十一月-2019 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 45 |
| Start page: | 45 |
| End page: | 45 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29144 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| �蝷箔����: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Shpylyk_O-Application_of_analytical_chemistry_45.pdf | 286,11 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| ProcSPHNP_2019_Shpylyk_O-Application_of_analytical_chemistry_45.djvu | 15,82 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| ProcSPHNP_2019_Shpylyk_O-Application_of_analytical_chemistry_45__COVER.png | 474,82 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.