Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29144

Tytuł: Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукції
Inne tytuły: Application of analytical chemistry methods in control of food products quality and safety
Authors: Шпилик, Олександра
Циб, Христина
Shpylyk, Olexandra
Tsyb, Khrystyna
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Шпилик О. Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукції / Олександра Шпилик, Христина Циб // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 45. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Shpylyk O., Tsyb K. (2019) Zastosuvannia metodiv analitychnoi khimii u kontroli yakosti ta bezpechnosti kharchovoi produktsii [Application of analytical chemistry methods in control of food products quality and safety]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 45 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664
Strony: 1
Zakres stron: 45
Główna strona: 45
Strona końcowa: 45
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29144
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi