このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29144
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шпилик, Олександра | |
dc.contributor.author | Циб, Христина | |
dc.contributor.author | Shpylyk, Olexandra | |
dc.contributor.author | Tsyb, Khrystyna | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:40Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:40Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Шпилик О. Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукції / Олександра Шпилик, Христина Циб // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 45. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29144 | - |
dc.format.extent | 45 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукції | |
dc.title.alternative | Application of analytical chemistry methods in control of food products quality and safety | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.identifier.citationen | Shpylyk O., Tsyb K. (2019) Zastosuvannia metodiv analitychnoi khimii u kontroli yakosti ta bezpechnosti kharchovoi produktsii [Application of analytical chemistry methods in control of food products quality and safety]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 45 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 45 | |
dc.citation.epage | 45 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
出現コレクション: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Shpylyk_O-Application_of_analytical_chemistry_45.pdf | 286,11 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
ProcSPHNP_2019_Shpylyk_O-Application_of_analytical_chemistry_45.djvu | 15,82 kB | DjVu | 見る/開く | |
ProcSPHNP_2019_Shpylyk_O-Application_of_analytical_chemistry_45__COVER.png | 474,82 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。