Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29144
Tittel: | Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукції |
Alternative titler: | Application of analytical chemistry methods in control of food products quality and safety |
Authors: | Шпилик, Олександра Циб, Христина Shpylyk, Olexandra Tsyb, Khrystyna |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Шпилик О. Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукції / Олександра Шпилик, Христина Циб // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 45. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Shpylyk O., Tsyb K. (2019) Zastosuvannia metodiv analitychnoi khimii u kontroli yakosti ta bezpechnosti kharchovoi produktsii [Application of analytical chemistry methods in control of food products quality and safety]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 45 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Utgivelsesdato: | 10-okt-2019 |
Date of entry: | 15-nov-2019 |
Forlag: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 45 |
Start page: | 45 |
End page: | 45 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29144 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Vises i samlingene: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Shpylyk_O-Application_of_analytical_chemistry_45.pdf | 286,11 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
ProcSPHNP_2019_Shpylyk_O-Application_of_analytical_chemistry_45.djvu | 15,82 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
ProcSPHNP_2019_Shpylyk_O-Application_of_analytical_chemistry_45__COVER.png | 474,82 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright