Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29144

ชื่อเรื่อง: Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукції
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Application of analytical chemistry methods in control of food products quality and safety
ผู้แต่ง: Шпилик, Олександра
Циб, Христина
Shpylyk, Olexandra
Tsyb, Khrystyna
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Шпилик О. Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукції / Олександра Шпилик, Христина Циб // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 45. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Shpylyk O., Tsyb K. (2019) Zastosuvannia metodiv analitychnoi khimii u kontroli yakosti ta bezpechnosti kharchovoi produktsii [Application of analytical chemistry methods in control of food products quality and safety]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 45 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 45
Start page: 45
End page: 45
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29144
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Shpylyk_O-Application_of_analytical_chemistry_45.pdf286,11 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Shpylyk_O-Application_of_analytical_chemistry_45.djvu15,82 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Shpylyk_O-Application_of_analytical_chemistry_45__COVER.png474,82 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น