Link lub cytat.
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29137
| Tytuł: | Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухні | 
| Inne tytuły: | Development of haccp system elements for implementation in the italian kitchen restaurant | 
| Authors: | Козлова, Катерина Колеснікова, Марина Kozlova, Kateryna Kolesnikova, Maryna  | 
| Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Козлова К. Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухні / Катерина Козлова, Марина Колеснікова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 37–38. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Kozlova K., Kolesnikova M. (2019) Rozrobka elementiv systemy nassr dlia vprovadzhennia v restorani italiiskoi kukhni [Development of haccp system elements for implementation in the italian kitchen restaurant]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 37-38 [in Ukrainian]. | 
| Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019  | 
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Data wydania: | 10-paź-2019 | 
| Date of entry: | 15-lis-2019 | 
| Wydawca: | ТНТУ TNTU  | 
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil  | 
| Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019  | 
| UDC: | 664 | 
| Strony: | 2 | 
| Zakres stron: | 37-38 | 
| Główna strona: | 37 | 
| Strona końcowa: | 38 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29137 | 
| ISBN: | 978-966-305-104-8 | 
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | 
| Typ zawartości: | Conference Abstract | 
| Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | 
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Kozlova_K-Development_of_haccp_system_37-38.pdf | 564,58 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ProcSPHNP_2019_Kozlova_K-Development_of_haccp_system_37-38.djvu | 28,66 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ProcSPHNP_2019_Kozlova_K-Development_of_haccp_system_37-38__COVER.png | 505,35 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie | 
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi