Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29137
| Titel: | Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухні | 
| Sonstige Titel: | Development of haccp system elements for implementation in the italian kitchen restaurant | 
| Autor(en): | Козлова, Катерина Колеснікова, Марина Kozlova, Kateryna Kolesnikova, Maryna  | 
| Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Козлова К. Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухні / Катерина Козлова, Марина Колеснікова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 37–38. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Kozlova K., Kolesnikova M. (2019) Rozrobka elementiv systemy nassr dlia vprovadzhennia v restorani italiiskoi kukhni [Development of haccp system elements for implementation in the italian kitchen restaurant]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 37-38 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019  | 
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Erscheinungsdatum: | 10-Okt-2019 | 
| Date of entry: | 15-Nov-2019 | 
| Herausgeber: | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019  | 
| UDC: | 664 | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 37-38 | 
| Start page: | 37 | 
| End page: | 38 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29137 | 
| ISBN: | 978-966-305-104-8 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Enthalten in den Sammlungen: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | 
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Kozlova_K-Development_of_haccp_system_37-38.pdf | 564,58 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
| ProcSPHNP_2019_Kozlova_K-Development_of_haccp_system_37-38.djvu | 28,66 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
| ProcSPHNP_2019_Kozlova_K-Development_of_haccp_system_37-38__COVER.png | 505,35 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen | 
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.