Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29137
| Pealkiri: | Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухні |
| Teised pealkirjad: | Development of haccp system elements for implementation in the italian kitchen restaurant |
| Autor: | Козлова, Катерина Колеснікова, Марина Kozlova, Kateryna Kolesnikova, Maryna |
| Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Козлова К. Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухні / Катерина Козлова, Марина Колеснікова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 37–38. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Kozlova K., Kolesnikova M. (2019) Rozrobka elementiv systemy nassr dlia vprovadzhennia v restorani italiiskoi kukhni [Development of haccp system elements for implementation in the italian kitchen restaurant]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 37-38 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Ilmumisaasta: | 10-okt-2019 |
| Date of entry: | 15-nov-2019 |
| Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 37-38 |
| Start page: | 37 |
| End page: | 38 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29137 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Kozlova_K-Development_of_haccp_system_37-38.pdf | 564,58 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
| ProcSPHNP_2019_Kozlova_K-Development_of_haccp_system_37-38.djvu | 28,66 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
| ProcSPHNP_2019_Kozlova_K-Development_of_haccp_system_37-38__COVER.png | 505,35 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.