Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29137
Registre complet de metadades
Camp DC | Valor | Lengua/Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козлова, Катерина | |
dc.contributor.author | Колеснікова, Марина | |
dc.contributor.author | Kozlova, Kateryna | |
dc.contributor.author | Kolesnikova, Maryna | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:39Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:39Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Козлова К. Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухні / Катерина Козлова, Марина Колеснікова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 37–38. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29137 | - |
dc.format.extent | 37-38 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухні | |
dc.title.alternative | Development of haccp system elements for implementation in the italian kitchen restaurant | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.identifier.citationen | Kozlova K., Kolesnikova M. (2019) Rozrobka elementiv systemy nassr dlia vprovadzhennia v restorani italiiskoi kukhni [Development of haccp system elements for implementation in the italian kitchen restaurant]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 37-38 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 37 | |
dc.citation.epage | 38 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Apareix a les col·leccions: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Kozlova_K-Development_of_haccp_system_37-38.pdf | 564,58 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
ProcSPHNP_2019_Kozlova_K-Development_of_haccp_system_37-38.djvu | 28,66 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
ProcSPHNP_2019_Kozlova_K-Development_of_haccp_system_37-38__COVER.png | 505,35 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.