霂瑞霂��撘����迨��辣:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29137
摰����漯敶�
| DC ���� | ��� | 霂剛�� | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Козлова, Катерина | |
| dc.contributor.author | Колеснікова, Марина | |
| dc.contributor.author | Kozlova, Kateryna | |
| dc.contributor.author | Kolesnikova, Maryna | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
| dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:39Z | - | 
| dc.date.available | 2019-11-15T09:55:39Z | - | 
| dc.date.created | 2019-10-10 | |
| dc.date.issued | 2019-10-10 | |
| dc.identifier.citation | Козлова К. Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухні / Катерина Козлова, Марина Колеснікова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 37–38. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29137 | - | 
| dc.format.extent | 37-38 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
| dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
| dc.title | Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухні | |
| dc.title.alternative | Development of haccp system elements for implementation in the italian kitchen restaurant | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.identifier.citationen | Kozlova K., Kolesnikova M. (2019) Rozrobka elementiv systemy nassr dlia vprovadzhennia v restorani italiiskoi kukhni [Development of haccp system elements for implementation in the italian kitchen restaurant]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 37-38 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 37 | |
| dc.citation.epage | 38 | |
| dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| �蝷箔����: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Kozlova_K-Development_of_haccp_system_37-38.pdf | 564,58 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| ProcSPHNP_2019_Kozlova_K-Development_of_haccp_system_37-38.djvu | 28,66 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| ProcSPHNP_2019_Kozlova_K-Development_of_haccp_system_37-38__COVER.png | 505,35 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� | 
�DSpace銝剜�������★��������雿��.