Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29122
Tytuł: | Отримання біодоступних флавоноїдів шляхом ензиматичного гідролізу |
Inne tytuły: | Obtaining bioavailable flavonoids by enzymatic hydrolysis |
Authors: | Гудзенко, Олена Борзова, Наталія Gudzenko, Olena Borzova, Nataliya |
Akcesoria: | Інститут мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного НАН України, Україна |
Cytat: | Гудзенко О. Отримання біодоступних флавоноїдів шляхом ензиматичного гідролізу / Олена Гудзенко, Наталія Борзова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 160–161. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Gudzenko O., Borzova N. (2019) Otrymannia biodostupnykh flavonoidiv shliakhom enzymatychnoho hidrolizu [Obtaining bioavailable flavonoids by enzymatic hydrolysis]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 160-161 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 577.15 577.152.3 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 160-161 |
Główna strona: | 160 |
Strona końcowa: | 161 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29122 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Gudzenko_O-Obtaining_bioavailable_160-161.pdf | 703,46 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Gudzenko_O-Obtaining_bioavailable_160-161.djvu | 31,45 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Gudzenko_O-Obtaining_bioavailable_160-161__COVER.png | 493,92 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi