Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29122
Titre: | Отримання біодоступних флавоноїдів шляхом ензиматичного гідролізу |
Autre(s) titre(s): | Obtaining bioavailable flavonoids by enzymatic hydrolysis |
Auteur(s): | Гудзенко, Олена Борзова, Наталія Gudzenko, Olena Borzova, Nataliya |
Affiliation: | Інститут мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного НАН України, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Гудзенко О. Отримання біодоступних флавоноїдів шляхом ензиматичного гідролізу / Олена Гудзенко, Наталія Борзова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 160–161. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Gudzenko O., Borzova N. (2019) Otrymannia biodostupnykh flavonoidiv shliakhom enzymatychnoho hidrolizu [Obtaining bioavailable flavonoids by enzymatic hydrolysis]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 160-161 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Date de publication: | 10-oct-2019 |
Date of entry: | 15-nov-2019 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 577.15 577.152.3 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 160-161 |
Start page: | 160 |
End page: | 161 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29122 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Collection(s) : | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Gudzenko_O-Obtaining_bioavailable_160-161.pdf | 703,46 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
ProcSPHNP_2019_Gudzenko_O-Obtaining_bioavailable_160-161.djvu | 31,45 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
ProcSPHNP_2019_Gudzenko_O-Obtaining_bioavailable_160-161__COVER.png | 493,92 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.