Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29122

Titulua: Отримання біодоступних флавоноїдів шляхом ензиматичного гідролізу
Beste titulu batzuk: Obtaining bioavailable flavonoids by enzymatic hydrolysis
Egilea: Гудзенко, Олена
Борзова, Наталія
Gudzenko, Olena
Borzova, Nataliya
Affiliation: Інститут мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного НАН України, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Гудзенко О. Отримання біодоступних флавоноїдів шляхом ензиматичного гідролізу / Олена Гудзенко, Наталія Борзова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 160–161. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Gudzenko O., Borzova N. (2019) Otrymannia biodostupnykh flavonoidiv shliakhom enzymatychnoho hidrolizu [Obtaining bioavailable flavonoids by enzymatic hydrolysis]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 160-161 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Gordailuaren-data: 10-Oct-2019
Date of entry: 15-Nov-2019
Argitalpen: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 577.15
577.152.3
Number of pages: 2
Page range: 160-161
Start page: 160
End page: 161
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29122
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Bildumetan azaltzen da:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.