Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29122
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гудзенко, Олена | |
dc.contributor.author | Борзова, Наталія | |
dc.contributor.author | Gudzenko, Olena | |
dc.contributor.author | Borzova, Nataliya | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:36Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:36Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Гудзенко О. Отримання біодоступних флавоноїдів шляхом ензиматичного гідролізу / Олена Гудзенко, Наталія Борзова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 160–161. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29122 | - |
dc.format.extent | 160-161 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Отримання біодоступних флавоноїдів шляхом ензиматичного гідролізу | |
dc.title.alternative | Obtaining bioavailable flavonoids by enzymatic hydrolysis | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 577.15 | |
dc.subject.udc | 577.152.3 | |
dc.identifier.citationen | Gudzenko O., Borzova N. (2019) Otrymannia biodostupnykh flavonoidiv shliakhom enzymatychnoho hidrolizu [Obtaining bioavailable flavonoids by enzymatic hydrolysis]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 160-161 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Інститут мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного НАН України, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 160 | |
dc.citation.epage | 161 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Gudzenko_O-Obtaining_bioavailable_160-161.pdf | 703,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Gudzenko_O-Obtaining_bioavailable_160-161.djvu | 31,45 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Gudzenko_O-Obtaining_bioavailable_160-161__COVER.png | 493,92 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.