Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26763
Tytuł: Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганні
Inne tytuły: Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing
Authors: Смерик, Віталій Володимирович
Affiliation: Smeryk Vitalii
Bibliographic description (Ukraine): Смерик В.В. Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганні : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ В.В. Смерик. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Bibliographic description (International): Smeryk V.V. Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.V. Smeryk . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.
Data wydania: gru-2018
Date of entry: 26-gru-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Promotor: Покотило, Олег Степанович
UDC: 665.112.1
Słowa kluczowe: 181
харчові технології
фрукти
рН (водневий показник)
ОВП (окисно-відновний потенціал)
зберігання
fruit
pH (hydrogen indicator)
ORP (oxidation-reduction potential)
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню змін показників рН і окисно-відновного потенціалу у фруктах при їх зберіганні за різної температури. Метою даної роботи є визначення впливу різної температури на зміну водневого показника і окисно-відновного потенціалу у фруктах при їх зберіганні.
Master's qualification work is devoted to the determination of changes in pH and oxidation-reduction potential in fruits when stored at a reduced temperature. The purpose of this work is to determine the effect of low temperature on the change of hydrogen index and redox potential in the storage of fruit juices, as well as to determine the influence of pH and ORP on the human body.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26763
Typ zawartości: Thesis Abstract
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Інструменти адміністратора