Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26763
Título : | Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганні |
Otros títulos : | Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing |
Autor : | Смерик, Віталій Володимирович |
Affiliation: | Smeryk Vitalii |
Bibliographic description (Ukraine): | Смерик В.В. Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганні : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ В.В. Смерик. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. |
Bibliographic description (International): | Smeryk V.V. Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.V. Smeryk . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
Fecha de publicación : | dic-2018 |
Date of entry: | 26-dic-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
UDC: | 665.112.1 |
Palabras clave : | 181 харчові технології фрукти рН (водневий показник) ОВП (окисно-відновний потенціал) зберігання fruit pH (hydrogen indicator) ORP (oxidation-reduction potential) |
Resumen : | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню змін показників рН і окисно-відновного потенціалу у фруктах при їх зберіганні за різної температури. Метою даної роботи є визначення впливу різної температури на зміну водневого показника і окисно-відновного потенціалу у фруктах при їх зберіганні. Master's qualification work is devoted to the determination of changes in pH and oxidation-reduction potential in fruits when stored at a reduced temperature. The purpose of this work is to determine the effect of low temperature on the change of hydrogen index and redox potential in the storage of fruit juices, as well as to determine the influence of pH and ORP on the human body. |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26763 |
Content type: | Thesis Abstract |
Aparece en las colecciones: | 181 — харчові технології |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Smeryk V. Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing.pdf | 383,84 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Administratzailearen tresnak