Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26763
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.advisorПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.authorСмерик, Віталій Володимирович-
dc.date.accessioned2018-12-26T10:48:44Z-
dc.date.available2018-12-26T10:48:44Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationСмерик В.В. Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганні : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ В.В. Смерик. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26763-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню змін показників рН і окисно-відновного потенціалу у фруктах при їх зберіганні за різної температури. Метою даної роботи є визначення впливу різної температури на зміну водневого показника і окисно-відновного потенціалу у фруктах при їх зберіганні.uk_UA
dc.description.abstractMaster's qualification work is devoted to the determination of changes in pH and oxidation-reduction potential in fruits when stored at a reduced temperature. The purpose of this work is to determine the effect of low temperature on the change of hydrogen index and redox potential in the storage of fruit juices, as well as to determine the influence of pH and ORP on the human body.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectфруктиuk_UA
dc.subjectрН (водневий показник)uk_UA
dc.subjectОВП (окисно-відновний потенціал)uk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectfruituk_UA
dc.subjectpH (hydrogen indicator)uk_UA
dc.subjectORP (oxidation-reduction potential)uk_UA
dc.titleЗміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганніuk_UA
dc.title.alternativeChanges in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezinguk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хіміїuk_UA
dc.subject.udc665.112.1uk_UA
dc.identifier.citationenSmeryk V.V. Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.V. Smeryk . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationSmeryk Vitaliiuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:181 — харчові технології

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Smeryk V. Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing.pdf383,84 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları