Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26763
Title: | Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганні |
Other Titles: | Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing |
Authors: | Смерик, Віталій Володимирович |
Affiliation: | Smeryk Vitalii |
Bibliographic description (Ukraine): | Смерик В.В. Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганні : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ В.В. Смерик. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. |
Bibliographic description (International): | Smeryk V.V. Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.V. Smeryk . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
Issue Date: | Δεκ-2018 |
Date of entry: | 26-Δεκ-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
UDC: | 665.112.1 |
Keywords: | 181 харчові технології фрукти рН (водневий показник) ОВП (окисно-відновний потенціал) зберігання fruit pH (hydrogen indicator) ORP (oxidation-reduction potential) |
Abstract: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню змін показників рН і окисно-відновного потенціалу у фруктах при їх зберіганні за різної температури. Метою даної роботи є визначення впливу різної температури на зміну водневого показника і окисно-відновного потенціалу у фруктах при їх зберіганні. Master's qualification work is devoted to the determination of changes in pH and oxidation-reduction potential in fruits when stored at a reduced temperature. The purpose of this work is to determine the effect of low temperature on the change of hydrogen index and redox potential in the storage of fruit juices, as well as to determine the influence of pH and ORP on the human body. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26763 |
Content type: | Thesis Abstract |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | 181 — харчові технології |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
Smeryk V. Changes in pH and ORP in fruit juices during cooling and freezing.pdf | 383,84 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα
Offer Gweinyddol