Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 338

Total Visits per Month

十二月 2024 一月 2025 二月 2025 三月 2025 四月 2025 五月 2025 六月 2025
Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 2 2 4 0 1 6

File Downloads

Views
самостійна обота.docx 69

Top Country Views

Views
美国 155
中国 41
乌克兰 40
荷兰 36
德国 21
比利时 10
瑞典 7
澳大利亚 6
爱尔兰 5
越南 3

Top City Views

Views
San Ramon 55
Mountain View 28
Sumy 28
Kiev 8
Louisville 8
Menlo Park 6
Guangzhou 3
Hanoi 3
Nanjing 3
New York 3