Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 266

Total Visits per Month

一月 2024 二月 2024 三月 2024 四月 2024 五月 2024 六月 2024 七月 2024
Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 28 0 0 2 0 7 1

File Downloads

Views
самостійна обота.docx 51

Top Country Views

Views
美国 111
中国 40
乌克兰 39
荷兰 35
德国 21
瑞典 7
越南 3
澳大利亚 2
希腊 2
阿根廷 1

Top City Views

Views
San Ramon 55
Sumy 28
Kiev 8
Louisville 7
Mountain View 5
Guangzhou 3
Hanoi 3
Nanjing 3
Athens 2
Chengdu 2