Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 338

Всього відвідувань на місяць

грудня 2024 січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025
Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 2 2 4 0 1 6

Звантажень файлу

Переглядів
самостійна обота.docx 69

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 155
China 41
Україна 40
Netherlands 36
Germany 21
Belgium 10
Sweden 7
Australia 6
Ireland 5
Vietnam 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Mountain View 28
Sumy 28
Kiev 8
Louisville 8
Menlo Park 6
Guangzhou 3
Hanoi 3
Nanjing 3
New York 3