閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 266

月別閲覧数

1月 2024 2月 2024 3月 2024 4月 2024 5月 2024 6月 2024 7月 2024
Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 28 0 0 2 0 7 1

ファイルダウンロード数

件数
самостійна обота.docx 51

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 111
中華人民共和国 40
ウクライナ 39
オランダ 35
ドイツ 21
スウェーデン 7
ベトナム 3
オーストラリア 2
ギリシア 2
アルゼンチン 1

都市別閲覧数

件数
San Ramon 55
Sumy 28
Kiev 8
Louisville 7
Mountain View 5
Guangzhou 3
Hanoi 3
Nanjing 3
Athens 2
Chengdu 2