閲覧統計
総閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 341 |
月別閲覧数
| 5月 2025 | 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | 9月 2025 | 10月 2025 | 11月 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 1 | 6 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ファイルダウンロード数
| 件数 | |
|---|---|
| самостійна обота.docx | 71 |
国別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| アメリカ合衆国 | 158 |
| 中華人民共和国 | 41 |
| ウクライナ | 40 |
| オランダ | 36 |
| ドイツ | 21 |
| ベルギー | 10 |
| スウェーデン | 7 |
| オーストラリア | 6 |
| アイルランド | 5 |
| ベトナム | 3 |
都市別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| San Ramon | 55 |
| Mountain View | 31 |
| Sumy | 28 |
| Kiev | 8 |
| Louisville | 8 |
| Menlo Park | 6 |
| Guangzhou | 3 |
| Hanoi | 3 |
| Nanjing | 3 |
| New York | 3 |