Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 266

Total Visits per Month

Januari 2024 Februari 2024 Maret 2024 April 2024 Mei 2024 Juni 2024 Juli 2024
Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 28 0 0 2 0 7 1

File Downloads

Views
самостійна обота.docx 51

Top Country Views

Views
Amerika Serikat 111
Cina 40
Ukraina 39
Netherlands 35
Jerman 21
Sweden 7
Vietnam 3
Australia 2
Yunani 2
Argentina 1

Top City Views

Views
San Ramon 55
Sumy 28
Kiev 8
Louisville 7
Mountain View 5
Guangzhou 3
Hanoi 3
Nanjing 3
Athens 2
Chengdu 2