Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 266

Total Visits per Month

Ιανουαρίου 2024 Φεβρουαρίου 2024 Μαρτίου 2024 Απριλίου 2024 Μαΐου 2024 Ιουνίου 2024 Ιουλίου 2024
Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 28 0 0 2 0 7 1

File Downloads

Views
самостійна обота.docx 51

Top Country Views

Views
Ηνωμένες Πολιτείες 111
Κίνα 40
Ουκρανία 39
Ολλανδία 35
Γερμανία 21
Σουηδία 7
Βιετνάμ 3
Αυστραλία 2
Ελλάδα 2
Αργεντινή 1

Top City Views

Views
San Ramon 55
Sumy 28
Kiev 8
Louisville 7
Mountain View 5
Guangzhou 3
Hanoi 3
Nanjing 3
Athens 2
Chengdu 2