Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 266

Počet návštěv za měsíc

ledna 2024 února 2024 března 2024 dubna 2024 května 2024 června 2024 července 2024
Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 28 0 0 2 0 7 1

Stažení souborů

Zobrazení
самостійна обота.docx 51

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 111
China 40
Ukraine 39
Netherlands 35
Germany 21
Sweden 7
Vietnam 3
Australia 2
Greece 2
Argentina 1

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
San Ramon 55
Sumy 28
Kiev 8
Louisville 7
Mountain View 5
Guangzhou 3
Hanoi 3
Nanjing 3
Athens 2
Chengdu 2