Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Help
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
Search:
All of DSpace
Роботи студентів
Магістр
241 — готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Master Thesis
20-Des-2021
20-Des-2021
Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)
Чумак, Мар'яна Арсенівна
;
Chumak, M. A.
Master Thesis
2021
20-Des-2021
Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація »)
Скемська, Ірина Олегівна
;
Skemska, Iryna
Master Thesis
Des-2022
11-Jan-2023
«Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)»
Євгеньєва, Ольга Сергіївна
;
Yevgenieva, Olha
Master Thesis
Des-2023
16-Jan-2024
Удосконалення асортиментної політики у закладах ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI»)
Капаць, Катерина Михайлівна
;
Kapats, Kateryna
Discover
Author
1
Chumak, M. A.
1
Kapats, Kateryna
1
Skemska, Iryna
1
Yevgenieva, Olha
1
Капаць, Катерина Михайлівна
1
Скемська, Ірина Олегівна
1
Чумак, Мар'яна Арсенівна
1
Євгеньєва, Ольга Сергіївна
Subject
4
competitiveness
3
241
3
готельно-ресторанна справа
3
управління
2
65.011
2
efficiency
2
enterprise
2
profit
2
project solution
2
strategy
2
ефективність
2
прибуток
2
проектне рішення
2
підприємство
2
стратегія
1
338.1
1
assortment
1
concept
1
consumer demand
1
franchising
.
next >
Date issued
1
2023
1
2022
2
2021
by languages
4
uk