Skip navigation
Hasierako orria
Zerrendatu
Komunitateak
Browse Items by:
Argitalpen data
Egilea
Titulua
Gaia
UDC
Bidalketa data
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Laguntza
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Zerbitzuak
Nire DSpacea
Alertak
Editatu profila
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
Bilatu:
Dspace dena
Роботи студентів
Магістр
241 — готельно-ресторанна справа
honako honen arabera:
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
1-4 emaitza 4tik.
aurrekoa
1
hurrengoa
Itemaren hitak:
Mota
Argitalpen-data
Date of entry
Titulua
Egilea/k
Master Thesis
20-Dec-2021
20-Dec-2021
Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)
Чумак, Мар'яна Арсенівна
;
Chumak, M. A.
Master Thesis
2021
20-Dec-2021
Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація »)
Скемська, Ірина Олегівна
;
Skemska, Iryna
Master Thesis
Dec-2022
11-Jan-2023
«Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)»
Євгеньєва, Ольга Сергіївна
;
Yevgenieva, Olha
Master Thesis
Dec-2023
16-Jan-2024
Удосконалення асортиментної політики у закладах ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI»)
Капаць, Катерина Михайлівна
;
Kapats, Kateryna
Discover
Author
1
Chumak, M. A.
1
Kapats, Kateryna
1
Skemska, Iryna
1
Yevgenieva, Olha
1
Капаць, Катерина Михайлівна
1
Скемська, Ірина Олегівна
1
Чумак, Мар'яна Арсенівна
1
Євгеньєва, Ольга Сергіївна
Subject
3
241
3
готельно-ресторанна справа
3
управління
2
65.011
2
efficiency
2
enterprise
2
profit
2
project solution
2
strategy
2
ефективність
2
прибуток
2
проектне рішення
2
підприємство
2
стратегія
1
338.1
1
assortment
1
concept
1
consumer demand
1
franchising
1
hotel and restaurant industry
.
next >
Date issued
1
2023
1
2022
2
2021
by type of content
4
Master Thesis
by languages
4
uk