Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23635
Tytuł: Розробка нового виду консервів з артишоком
Inne tytuły: Development of a new kind of preserves with artichoke
Authors: Третяк, Христина Богданівна
Tretiak, Kh.B.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Третяк Х.Б. Розробка нового виду консервів з артишоком : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Х.Б. Третяк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с.
Bibliographic description (International): Tretiak Kh.B. Development of a new kind of preserves with artichoke : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / Kh.B. Tretiak ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p.
Data wydania: 2018
Data archiwizacji: 2018
Date of entry: 18-lut-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
Promotor: Бейко, Людмила Анатоліївна
UDC: 664.8/.9
Słowa kluczowe: консерви
canned food
артишоки
артишоки
удосконалена технологія
advanced technology
консервування
canning
харчова промисловість
food industries
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервів з використанням артишоку для розширення раціону людського харчування та отримання консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервів з артишоком. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів.
The master's qualification work is devoted to the development of a new type of canned food using artichoke to expand the diet of human food and obtain canned foods with good taste properties. The purpose of this work is to develop a recipe and technology for the production of canned artichokes. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23635
Właściciel praw autorskich: © Третяк Х.Б.
Typ zawartości: Thesis Abstract
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Tretiak_Development of a new kind of preserves with artichoke.pdf191,45 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Administrationswerkzeuge